Q: Where did the name 'Antergos' come from and how do you pronounce it?

antergos, uttale video, is a Galician word (meaning: ancestors) which was chosen "to link the past with the present". Dette er for å betegne den store endringen i prosjektet og samtidig være en hyllest til forrige iterasjon av prosjektet, CinnArch.

Q: Why is the ISO image so big when I cant install without being connected to the internet?

ISO-bildet inneholder minimum som kreves for å kjøre GNOME og Cnchi. Vi har trimmet størrelsen ned så mye som er mulig med GNOME som DE. derimot, Vi innser at mange brukere ikke nyte lett tilgang til høyhastighets-tilkoblinger. We've been working on a 'Minimal ISO' which will use Openbox and include nothing more than what's required to run Cnchi. Vi regner med å slippe den første Minimal ISO innen de neste par månedene (fra oktober 2014).

Q: Is the Antergos Installer, Cnchi, en gaffel av Ubuntu installert, Ubiquity?

Nei, Cnchi er et originalt prosjekt. Det har alltid vært vårt mål å gjøre installasjonen så enkel som mulig. Grunnen til det er merkbare likheter i brukergrensesnittet mellom de to montører er enkel: Når vi først satt ut for å skape Cnchi, we used Ubiquity as a UI model because it was the defacto standard for 'easy installers' at the time.

Q: What is unique about Antergos?

På systemnivå, det er ingen forskjell mellom Antergos og Arch. Når du kjører Antergos, du kjører Arch Linux. Forskjellen er et filosofisk ett. Where Arch is designed 'for the competent Linux® user', Antergos is 'for everyone'. (--side Note: du vil begynne å se dette i vår merkevarebygging veldig snart) Den Antergos samfunnet tar imot alle som ønsker å delta. Nye brukere trenger ikke være redd for å stille et spørsmål i vårt forum eller IRC kanaler.

Q: What desktop do you give more attention to?

Vi prøver å sikre alle skrivebordene får like mye oppmerksomhet. Skjønt, its unavoidable that we'd find more things to 'fine-tune' in the desktops we use on our own systems. Vår prosjektleder bruker GNOME trofast. Jeg selv kan ikke stå det så vanligvis kjører jeg Cinnamon. Selv om jeg har høye forhåpninger til den nye KDE 5. Hvis jeg husker riktig, de to andre devs bruker Openbox og Xfce henholdsvis. Så egentlig har vi det meste av baser dekket (vel GTK-baserte uansett).

Q: Is GNOME the default desktop environment?

Ja. GNOME er standard.

Q: Can't install necessary packages. Cnchi kan ikke fortsette

This error message is what I call a 'pretty' error. Det gir ingen teknisk informasjon. Det er ment å bli vist til brukeren og bare forklarer det endelige resultatet av feilen som oppstod. Selve feilen kan være en rekke ting. Det første du bør gjøre er å sjekke /tmp/cnchi.log starter på den siste posten og jobbe deg bakover og se om noe skiller seg ut. Hvis det er et speil problemet vil du se noe om mislykkede tilkoblinger. Vi jobber med å forbedre hvordan Cnchi håndterer situasjoner der speilene er sviktende. Noe av dette arbeidet vil gjøre det i den kommende 0.8 utgivelse.

(Besøkte 26,024 ganger, 16 besøk i dag)

Pin It på Pinterest

Dele denne