Q: Waar komt de naam 'Antergos' vandaan en hoe spreek je het uit?

antergos, uitspraak video, is a Galician word (meaning: ancestors) which was chosen "to link the past with the present". Dit is de grote verandering in het project betekenen terwijl ook een hulde aan de vorige iteratie van het project, CinnArch.

V: Waarom is de ISO image zo groot als ik kan installeren zonder verbinding met het internet?

De ISO-image bevat het absolute minimum vereist om GNOME en Cnchi draaien. We hebben getrimd de grootte neer zoveel mogelijk met GNOME als de DE. Echter, we beseffen veel gebruikers niet genieten van eenvoudige toegang tot high-speed verbindingen. We hebben gewerkt aan een 'Minimal ISO', die Openbox zal gebruiken en omvatten niets meer dan wat er nodig is om Cnchi draaien. We verwachten de eerste Minimal ISO binnen de komende paar maanden vrij (van oktober 2014).

Q: Is de Antergos Installer, Cnchi, een vork van de Ubuntu-installer, Alomtegenwoordigheid?

Niet Doen, Cnchi is een origineel project. Het is altijd ons doel om het installatie proces zo eenvoudig mogelijk te maken geweest. De reden dat er merkbare overeenkomsten in de gebruikersinterface tussen de twee installateurs is eenvoudig: Wanneer we voor het eerst uiteengezet te Cnchi creëren, gebruikten we Ubiquity als UI model, want het was de defacto standaard voor 'easy installateurs ten tijde.

Q: Wat is er uniek Antergos?

Op systeemniveau, er is geen verschil tussen Antergos en Arch. Wanneer u Antergos draaien, u werkt met Arch Linux. Het verschil is een filosofische één. Waar Arch is ontworpen 'voor de bevoegde Linux® gebruiker', Voorouders is 'voor iedereen'. (--side noot: je zal beginnen om dit zeer binnenkort te zien in onze branding) De Antergos gemeenschap verwelkomt iedereen die wenst deel te nemen. Nieuwe gebruikers hoeven niet bang om een ​​vraag te stellen in onze forums of IRC kanalen.

Q: Wat desktop wil je nog meer aandacht te besteden aan?

We proberen alle desktops zorgen ontvangt een gelijke hoeveelheid aandacht. Hoewel, het onvermijdelijk dat we meer dingen te 'fine-tunen' zou vinden in de desktops die we gebruiken op onze eigen systemen. Onze projectleider maakt gebruik van GNOME trouw. Ikzelf kan er niet tegen dus meestal ik Cinnamon run. Al heb ik hoge verwachtingen van de nieuwe KDE 5. Als ik me goed herinner, respectievelijk de andere twee ontwikkelaars gebruiken Openbox en Xfce. Dus eigenlijk hebben we het grootste deel van de bases bedekt (nou toch GTK-based).

Q: Is GNOME de standaard desktop omgeving?

Ja. GNOME is de standaard.

Q: Kan niet noodzakelijk pakketten te installeren. Cnchi kan niet doorgaan

Deze foutmelding is wat ik noem een ​​'pretty' error. Het geeft geen technische informatie. Het moet worden getoond aan de gebruiker en worden alleen het eindresultaat van de opgetreden fout. De feitelijke fout kan een aantal dingen zijn. Het eerste wat je wilt doen is controleren /tmp/cnchi.log te beginnen bij de laatste invoer en werk je weg naar achteren en kijk of er iets opvalt. Als het een spiegel thema vind je iets over mislukte verbindingen te zien. We werken aan de verbetering van hoe Cnchi omgaat situaties waar de spiegels zijn falende. Sommige van dat werk zal het te maken in de komende 0.8 vrijlating.

(Bezocht 26,014 tijden, 6 bezoeken vandaag)

Pin It op Pinterest

Deel Dit