Maak een werkende Live USB

Maak een werkende Live USB

Wat niet te doen


Sommige USB-schrijven nut veranderen de labels van de partities in het ISO image opgenomen. Dit zorgt ervoor dat de boot te mislukken. Er zijn oplossingen om de mislukking te repareren, maar dat valt buiten het bestek van dit artikel. Voor het beste resultaat, het is aanbevolen dat u NIET deze typen hulpprogramma's kunt maken van uw Live USB. Enkele van de meer bekendheid hulpprogramma's die in deze categorie vallen zijn:

  • UNetbootin
  • Linux Live USB Creator
  • Universal USB Installer
  • Live USB Creator

Create Live USB Vanaf Linux


Er zijn vele methoden van het maken van Live USB beelden met behulp van Linux. We gaan richten op alleen de twee aanbevolen methoden die worden genoteerd: dd vanaf de opdrachtregel en SUSE Image Writer uit de GUI.

Opdrachtregel

De dd opdracht zal bijna altijd resulteren in een werkende Live USB. Verander gewoon de paden naar de juiste paden voor uw systeem.

NOTITIE: De USB-drive is opgegeven als /dev / sdx en niet /dev / sdXX. De meest voorkomende pad van een USB-drive is /dev / sdb MAAR de jouwe kunnen verschillen afhankelijk van uw systeem.

Een lijst van alle stations op dit moment aangesloten op uw systeem uitvoeren van deze opdracht weergeven:

sudo fdisk -l

De Live-installatiekopie naar uw USB-run schrijven de volgende opdracht:

sudo dd bs=4M if=/path/to/antergos-x86_64.iso of=/dev/sdX && sync
NOTITIE: Het dd commando niet een voortgangsbalk standaard te bieden, zodat u alleen een knipperende cursor te zien terwijl het werken. Wanneer het voltooid is zal een samenvatting van de taak tonen. De hoeveelheid tijd die het duurt om te schrijven van de afbeelding zal variëren afhankelijk van beeldgrootte en uw-Systeemspecificaties.

GUI

Suse Afbeelding Writer is eenvoudig te gebruiken en werkt geweldig. Download en installeer het via de juiste methode voor uw systeem.

Create Live USB Vanaf Windows


USBWriter is een gratis USB-image schrijver die .iso-bestanden ondersteunt (whichis Antergos gebruik) gemakkelijk. Ga gewoon naar de Bron Forge onderstaande link en download het programma, "blader" aan de .iso beeld van Antergos, Selecteer het doel USB-drive en klik op de "Schrijven" knop en het zal behoren de schijf te formatteren en schrijf de afbeelding.

Video Tutorial over Rufus: Rufus Video Link

(Bezocht 266,612 tijden, 168 bezoeken vandaag)

Pin It op Pinterest

Deel Dit