Q: Where did the name 'Antergos' come from and how do you pronounce it?

antergos, ääntäminen video, is a Galician word (meaning: ancestors) which was chosen "to link the past with the present". Tämä on merkitsevän suurta muutosta projektiin samalla myös kunnianosoitus edellisen iteraation hankkeen, CinnArch.

Q: Why is the ISO image so big when I cant install without being connected to the internet?

ISO image sisältää ehdottoman välttämätöntä ajaa GNOME ja Cnchi. Olemme lohkottu koon alas niin paljon kuin on mahdollista GNOME kuin DE. kuitenkin, ymmärrämme monet käyttäjät eivät pääsevät nopeiden yhteyksien. We've been working on a 'Minimal ISO' which will use Openbox and include nothing more than what's required to run Cnchi. Odotamme vapauttamaan ensimmäinen Minimal ISO seuraavan parin kuukauden aikana (lokakuu 2014).

Q: Is the Antergos Installer, Cnchi, haarukka Ubuntu installer, Ubiquity?

Ei, Cnchi on alkuperäinen hanke. Se on aina ollut tavoitteemme tehdä asennuksesta mahdollisimman helppoa. Syynä on havaittavissa yhtäläisyyksiä UI kahden asentajat on yksinkertainen: Kun me tarkoitus luoda Cnchi, we used Ubiquity as a UI model because it was the defacto standard for 'easy installers' at the time.

Q: What is unique about Antergos?

Järjestelmätasolla, ei ole mitään eroa Antergos ja Arch. Kun ajaa Antergos, käytät Arch Linux. Ero on filosofinen yksi. Where Arch is designed 'for the competent Linux® user', Antergos is 'for everyone'. (--side Huomautus: alatte nähdä tämän meidän branding hyvin pian) Antergos yhteisö tyytyväinen kaikille, jotka haluavat osallistua. Uusia käyttäjiä ei tarvitse pelätä esittää kysymyksen foorumilla tai IRC-kanavia.

Q: What desktop do you give more attention to?

Pyrimme varmistamaan kaikkien työpöytien saavat yhtä paljon huomiota. Vaikka, its unavoidable that we'd find more things to 'fine-tune' in the desktops we use on our own systems. Meidän projektijohtaja käyttää GNOME uskollisesti. Itse voi sietää sitä niin yleensä käytän Cinnamon. Vaikka en suuria toiveita uuden KDE 5. Jos muistan oikein, kaksi muuta devs käyttää Openbox ja Xfce vastaavasti. Siis todella meillä useimmat kätkeä (hyvin GTK-pohjainen muutenkin).

Q: Is GNOME the default desktop environment?

Kyllä. GNOME on oletus.

Q: Can't install necessary packages. Cnchi voi jatkaa

This error message is what I call a 'pretty' error. Se ei tarjoa teknistä tietoa. Se on tarkoitus näytetään käyttäjälle ja vain selittää lopputulos virheen tapahtuneen. Varsinainen virhe voi olla mikä tahansa määrä asioita. Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on tarkistaa /tmp/cnchi.log alkaen viimeisen merkinnän ja etenemällä taaksepäin ja katso, jos mitään erottuu. Jos sen peili asia näet jotain yhteysvirheiden. Pyrimme parantamaan miten Cnchi käsittelee tilanteita, joissa peilit epäonnistuvat. Osa tästä työstä tekee sen tulevaan 0.8 julkaisu.

(Käyty 26,010 ajat, 2 käyntiä tänään)

Pin Se Pinterest

Jaa tämä