Q: Mistä nimi "Antergos" tulevat ja miten se lausutaan sen?

antergos, ääntäminen video, on Galician sana (merkitys: esivanhemmat) joka valittiin "yhdistää aiemmin tässä". Tämä on merkitsevän suurta muutosta projektiin samalla myös kunnianosoitus edellisen iteraation hankkeen, CinnArch.

Q: Miksi ISO image niin iso kun en voi asentaa ilman yhteyttä internetiin?

ISO image sisältää ehdottoman välttämätöntä ajaa GNOME ja Cnchi. Olemme lohkottu koon alas niin paljon kuin on mahdollista GNOME kuin DE. kuitenkin, ymmärrämme monet käyttäjät eivät pääsevät nopeiden yhteyksien. There is a 'Minimal ISO' which uses Openbox and includes nothing more than what's required to run Cnchi.

Q: Onko Antergos Installer, Cnchi, haarukka Ubuntu installer, läsnäolo kaikkialla?

Ei, Cnchi on alkuperäinen hanke. Se on aina ollut tavoitteemme tehdä asennuksesta mahdollisimman helppoa. Syynä on havaittavissa yhtäläisyyksiä UI kahden asentajat on yksinkertaista: Kun lähdettiin alun perin luoda Cnchi, käytimme Ubiquity kuin UI malli, koska se oli Teollisuusstandardi varten "helposti asentajien tuolloin.

Q: Mitä erikoista Antergos?

Järjestelmätasolla, ei ole mitään eroa Antergos ja Arch. Kun ajaa Antergos, käytät Arch Linux. Ero on filosofinen yksi. Kun Arch on suunniteltu "toimivaltaisten Linux® käyttäjän, Esivanhempien on "kaikille". (--Sivuhuomautus: alatte nähdä tämän meidän tuotemerkin hyvin pian) Antergos yhteisö tyytyväinen kaikille, jotka haluavat osallistua. Uusia käyttäjiä ei tarvitse pelätä esittää kysymyksen foorumilla tai IRC-kanavia.

Q: Mitä työpöydän annat enemmän huomiota?

Pyrimme varmistamaan kaikkien työpöytien saavat yhtä paljon huomiota. Vaikka, sen väistämättä olimme löytää enemmän asioita "hienosäätää" in työpöytiä käytämme meidän omia järjestelmiä. Meidän projektijohtaja käyttää GNOME uskollisesti. Itse voi sietää sitä niin yleensä käytän Cinnamon. Vaikka en suuria toiveita uuden KDE 5. Jos muistan oikein, kaksi muuta devs käyttää Openbox ja Xfce vastaavasti. Siis todella meillä useimmat kätkeä (hyvin GTK-pohjainen muutenkin).

Q: Onko GNOME oletuksena työpöytäympäristön?

Kyllä. GNOME on oletus.

Q: Ei voi asentaa tarvittavat paketit. Cnchi voi jatkaa

Tämä virheilmoitus on mitä kutsun "aika" virhe. Se ei tarjoa teknistä tietoa. Se on tarkoitus näytetään käyttäjälle ja vain selittää lopputulos virheen tapahtuneen. Varsinainen virhe voi olla mikä tahansa määrä asioita. Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on tarkistaa /tmp/cnchi.log alkaen viimeisen merkinnän ja etenemällä taaksepäin ja katso, jos mitään erottuu. Jos sen peili asia näet jotain yhteysvirheiden. Pyrimme parantamaan miten Cnchi käsittelee tilanteita, joissa peilit epäonnistuvat. Osa tästä työstä tekee sen tulevaan 0.8 julkaisu.

(Käyty 27,722 ajat, 17 käyntiä tänään)

Pin Se Pinterest

Jaa tämä