Q: Where did the name 'Antergos' come from and how do you pronounce it?

Antergos, προφορά βίντεο, is a Galician word (meaning: ancestors) which was chosen "to link the past with the present". Αυτό γίνεται για να δηλώσει τη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα, ενώ επίσης είναι ένας φόρος τιμής στην προηγούμενη επανάληψη του έργου, CinnArch.

Q: Why is the ISO image so big when I cant install without being connected to the internet?

Η εικόνα ISO περιλαμβάνει το ελάχιστο που απαιτείται για να τρέξει το GNOME και Cnchi. Έχουμε κομμένα στο μέγεθος προς τα κάτω όσο είναι δυνατόν με το GNOME ως DE. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε πολλοί χρήστες δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. We've been working on a 'Minimal ISO' which will use Openbox and include nothing more than what's required to run Cnchi. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει το πρώτο Minimal ISO μέσα στους επόμενους δύο μήνες (από τον Οκτώβριο 2014).

Q: Is the Antergos Installer, Cnchi, ένα πιρούνι της εγκατάστασης του Ubuntu, Πανταχού παρουσία?

Όχι, Cnchi είναι ένα πρωτότυπο έργο. Έχει πάντα ο στόχος μας για να κάνει την διαδικασία εγκατάστασης τόσο εύκολο όσο το δυνατόν. Ο λόγος που υπάρχουν αξιοσημείωτες ομοιότητες στο UI μεταξύ των δύο εγκαταστάτες είναι απλή: Όταν εμείς πρώτα έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει Cnchi, we used Ubiquity as a UI model because it was the defacto standard for 'easy installers' at the time.

Q: What is unique about Antergos?

Σε επίπεδο συστήματος, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ antergos και Arch. Όταν εκτελείτε antergos, τρέχετε Arch Linux. Η διαφορά είναι μια φιλοσοφική. Where Arch is designed 'for the competent Linux® user', Antergos is 'for everyone'. (--side Σημείωση: θα αρχίσουμε να βλέπουμε αυτό στο branding μας πολύ σύντομα) Η κοινότητα antergos καλωσορίζει όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει. Οι νέοι χρήστες δεν χρειάζεται να φοβάστε να ζητήσετε μια ερώτηση στα φόρουμ μας ή τα κανάλια IRC.

Q: What desktop do you give more attention to?

Προσπαθούμε να διασφαλίσει ότι όλα τα desktops λάβουν ένα ίσο ποσό της προσοχής. Αν και, its unavoidable that we'd find more things to 'fine-tune' in the desktops we use on our own systems. επικεφαλής του έργου μας χρησιμοποιεί το GNOME πιστά. Εγώ ο ίδιος δεν μπορεί να σταθεί έτσι συνήθως τρέχω Κανέλα. Αν και έχω μεγάλες ελπίδες για το νέο KDE 5. Αν θυμάμαι σωστά, τα άλλα δύο προγραμματιστές χρησιμοποιούν Openbox και Xfce αντίστοιχα. Έτσι, πραγματικά έχουμε τις περισσότερες από τις βάσεις που καλύπτονται (και GTK-based έτσι κι αλλιώς).

Q: Is GNOME the default desktop environment?

Ναί. Το GNOME είναι το προεπιλεγμένο.

Q: Can't install necessary packages. Cnchi δεν μπορεί να συνεχιστεί

This error message is what I call a 'pretty' error. Δεν παρέχει τεχνικές πληροφορίες. Έχει ως στόχο να εμφανίζεται στο χρήστη και εξηγεί μόνο το τελικό αποτέλεσμα του λάθους που συνέβη. Το πραγματικό σφάλμα θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε αριθμός πραγμάτων. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε /tmp/cnchi.log ξεκινώντας από την τελευταία εγγραφή, και το έργο το δρόμο σας προς τα πίσω και να δούμε αν κάτι ξεχωρίζει. Αν ένα θέμα καθρέφτη θα δείτε κάτι απέτυχε συνδέσεις. Εργαζόμαστε για τη βελτίωση πώς Cnchi χειρίζεται καταστάσεις όπου οι καθρέφτες αποτυχία. Μερικά από αυτό το έργο θα το κάνει στην επερχόμενη 0.8 ελευθέρωση.

(Προσπελάστηκε 26,024 φορές, 16 επισκέψεις σήμερα)

Pin It στο Pinterest

Μοιραστείτε αυτό