Q: Πού το όνομα «antergos» προέρχονται και πώς να το προφέρουν?

Antergos, προφορά βίντεο, Είναι μια λέξη της Γαλικίας (έννοια: Οι πρόγονοί) η οποία είχε επιλεγεί "να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν". Αυτό γίνεται για να δηλώσει τη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα, ενώ επίσης είναι ένας φόρος τιμής στην προηγούμενη επανάληψη του έργου, CinnArch.

Q: Γιατί είναι η εικόνα ISO τόσο μεγάλη, όταν δεν μπορώ να εγκαταστήσετε χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο?

Η εικόνα ISO περιλαμβάνει το ελάχιστο που απαιτείται για να τρέξει το GNOME και Cnchi. Έχουμε κομμένα στο μέγεθος προς τα κάτω όσο είναι δυνατόν με το GNOME ως DE. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε πολλοί χρήστες δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. There is a 'Minimal ISO' which uses Openbox and includes nothing more than what's required to run Cnchi.

Q: Είναι το antergos Installer, Cnchi, ένα πιρούνι της εγκατάστασης του Ubuntu, Πανταχού παρουσία?

Όχι, Cnchi είναι ένα πρωτότυπο έργο. Έχει πάντα ο στόχος μας για να κάνει την διαδικασία εγκατάστασης τόσο εύκολο όσο το δυνατόν. Ο λόγος που υπάρχουν αξιοσημείωτες ομοιότητες στο UI μεταξύ των δύο εγκαταστάτες είναι απλή: Όταν καθορίζεται για πρώτη φορά να δημιουργήσουν Cnchi, χρησιμοποιήσαμε Ubiquity ως πρότυπο UI επειδή ήταν το defacto πρότυπο για την «εύκολη εγκαταστάτες» κατά το χρόνο.

Q: Αυτό που είναι μοναδικό antergos?

Σε επίπεδο συστήματος, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ antergos και Arch. Όταν εκτελείτε antergos, τρέχετε Arch Linux. Η διαφορά είναι μια φιλοσοφική. Σε περίπτωση που Arch έχει σχεδιαστεί για την αρμόδια χρήστη Linux® », Antergos είναι «για όλους». (--υποσημείωση: θα αρχίσετε να βλέπετε αυτό το μαρκάρισμα μας πολύ σύντομα) Η κοινότητα antergos καλωσορίζει όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει. Οι νέοι χρήστες δεν χρειάζεται να φοβάστε να ζητήσετε μια ερώτηση στα φόρουμ μας ή τα κανάλια IRC.

Q: Τι επιφάνεια εργασίας σας δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην?

Προσπαθούμε να διασφαλίσει ότι όλα τα desktops λάβουν ένα ίσο ποσό της προσοχής. Αν και, αναπόφευκτο της ότι θα βρείτε περισσότερα πράγματα για να «τελειοποιήσουν» στους επιτραπέζιους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε για τα δικά μας συστήματα. επικεφαλής του έργου μας χρησιμοποιεί το GNOME πιστά. Εγώ ο ίδιος δεν μπορεί να σταθεί έτσι συνήθως τρέχω Κανέλα. Αν και έχω μεγάλες ελπίδες για το νέο KDE 5. Αν θυμάμαι σωστά, τα άλλα δύο προγραμματιστές χρησιμοποιούν Openbox και Xfce αντίστοιχα. Έτσι, πραγματικά έχουμε τις περισσότερες από τις βάσεις που καλύπτονται (και GTK-based ούτως ή άλλως).

Q: Είναι GNOME το περιβάλλον προεπιλεγμένη επιφάνεια εργασίας?

Ναί. Το GNOME είναι το προεπιλεγμένο.

Q: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση απαραίτητα πακέτα. Cnchi δεν μπορεί να συνεχιστεί

Αυτό το μήνυμα λάθους είναι αυτό που εγώ ονομάζω «αρκετά», το σφάλμα. Δεν παρέχει τεχνικές πληροφορίες. Έχει ως στόχο να εμφανίζεται στο χρήστη και εξηγεί μόνο το τελικό αποτέλεσμα του λάθους που συνέβη. Το πραγματικό σφάλμα θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε αριθμός πραγμάτων. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ελέγξετε /tmp/cnchi.log ξεκινώντας από την τελευταία εγγραφή, και το έργο το δρόμο σας προς τα πίσω και να δούμε αν κάτι ξεχωρίζει. Αν ένα θέμα καθρέφτη θα δείτε κάτι απέτυχε συνδέσεις. Εργαζόμαστε για τη βελτίωση πώς Cnchi χειρίζεται καταστάσεις όπου οι καθρέφτες αποτυχία. Μερικά από αυτό το έργο θα το κάνει στην επερχόμενη 0.8 ελευθέρωση.

(επισκέφτηκε 27,722 φορές, 17 επισκέψεις σήμερα)

Pin It στο Pinterest

Μοιραστείτε αυτό