Q: Hvor kom navnet "Antergos 'kommer fra, og hvordan kan du udtale det?

antergos, udtale video, er en galicisk ord (betyder: forfædre) der valgtes "at forbinde fortiden med den foreliggende". Dette er for at betegne den store ændring i projektet og samtidig være en hyldest til den tidligere iteration af projektet, CinnArch.

Q: Hvorfor er ISO-billedet så stort, når jeg ikke kan installere uden at være forbundet til internettet?

ISO Billedet indeholder nøgne kræves for at køre GNOME og Cnchi minimum. Vi har trimmet størrelse ned så meget som det er muligt med GNOME som DE. Imidlertid, vi indser mange brugere ikke glæde af nem adgang til højhastighedsforbindelser. There is a 'Minimal ISO' which uses Openbox and includes nothing more than what's required to run Cnchi.

Q: Er Antergos Installer, Cnchi, en gaffel af Ubuntu installationsprogrammet, allestedsnærværende?

Ingen, Cnchi er en original projekt. Det har altid været vores mål at gøre installationsprocessen så let som muligt. Årsagen til at der er synlige ligheder i UI mellem de to installatører er enkel: Når vi først satte sig for at skabe Cnchi, vi brugte Allestedsnærværende som UI model, fordi det var den defacto standard for "nemme installatører" på det tidspunkt.

Q: Det unikke ved Antergos?

På systemniveau, er der ingen forskel mellem Antergos og Arch. Når du kører Antergos, du kører Arch Linux. Forskellen er en filosofisk én. Hvor Arch er designet 'til den kompetente Linux® brugerens, Aner er "for alle". (--side bemærkning: du vil begynde at se dette i vores branding meget snart) Den Antergos samfund hilser alle, der ønsker at deltage. Nye brugere behøver ikke at være bange for at stille et spørgsmål i vores forum eller IRC-kanaler.

Q: Hvad desktop vil du give mere opmærksomhed til?

Vi forsøger at sikre alle skriveborde får en lige stor del af opmærksomheden. Selvom, sin uundgåeligt, at vi ville finde flere ting til "finjustere" i desktops, vi bruger på vores egne systemer. Vores projektleder bruger GNOME trofast. Jeg selv kan ikke holde det så normalt jeg køre kanel. Selvom jeg har store forventninger til den nye KDE 5. Hvis jeg husker rigtigt, de to andre udviklere bruger Openbox og Xfce henholdsvis. Så virkelig vi har fået de fleste af baserne dækket (godt GTK-baserede alligevel).

Q: Er GNOME standard skrivebordsmiljø?

Ja. GNOME er standard.

Q: Kan ikke installere nødvendige pakker. Cnchi kan ikke fortsætte

Denne fejlmeddelelse er hvad jeg kalder en "smuk" fejl. Det giver ingen tekniske oplysninger. Den er beregnet til at blive vist for brugeren og kun forklarer det endelige resultat af den fejl, der opstod. Den faktiske fejl kunne være en række ting. Den første ting du vil gøre, er at kontrollere /tmp/cnchi.log starter ved den sidste post og arbejde dig baglæns og se, om noget der skiller sig ud. Hvis dens et spejl spørgsmål vil du se noget om mislykkede tilslutninger. Vi arbejder på at forbedre, hvordan Cnchi håndterer situationer, hvor spejlene svigter. Nogle af dette arbejde vil gøre det i den kommende 0.8 frigøre.

(besøgte 27,724 gange, 19 besøg i dag)

Pin det på Pinterest

Del dette