Q: Where did the name 'Antergos' come from and how do you pronounce it?

antergos, udtale video, is a Galician word (meaning: ancestors) which was chosen "to link the past with the present". Dette er for at betegne den store ændring i projektet og samtidig være en hyldest til den tidligere iteration af projektet, CinnArch.

Q: Why is the ISO image so big when I cant install without being connected to the internet?

ISO Billedet indeholder nøgne kræves for at køre GNOME og Cnchi minimum. Vi har trimmet størrelse ned så meget som det er muligt med GNOME som DE. Imidlertid, vi indser mange brugere ikke glæde af nem adgang til højhastighedsforbindelser. We've been working on a 'Minimal ISO' which will use Openbox and include nothing more than what's required to run Cnchi. Vi forventer at frigive den første Minimal ISO inden for de næste par måneder (perioden fra oktober 2014).

Q: Is the Antergos Installer, Cnchi, en gaffel af Ubuntu installationsprogrammet, Allestedsnærværende?

Ingen, Cnchi er en original projekt. Det har altid været vores mål at gøre installationsprocessen så let som muligt. Årsagen til at der er synlige ligheder i UI mellem de to installatører er enkel: Når vi først satte sig for at skabe Cnchi, we used Ubiquity as a UI model because it was the defacto standard for 'easy installers' at the time.

Q: What is unique about Antergos?

På systemniveau, er der ingen forskel mellem Antergos og Arch. Når du kører Antergos, du kører Arch Linux. Forskellen er en filosofisk én. Where Arch is designed 'for the competent Linux® user', Antergos is 'for everyone'. (--side Note: du vil begynde at se dette i vores branding meget snart) Den Antergos samfund hilser alle, der ønsker at deltage. Nye brugere behøver ikke at være bange for at stille et spørgsmål i vores forum eller IRC-kanaler.

Q: What desktop do you give more attention to?

Vi forsøger at sikre alle skriveborde får en lige stor del af opmærksomheden. Selvom, its unavoidable that we'd find more things to 'fine-tune' in the desktops we use on our own systems. Vores projektleder bruger GNOME trofast. Jeg selv kan ikke holde det så normalt jeg køre kanel. Selvom jeg har store forventninger til den nye KDE 5. Hvis jeg husker rigtigt, de to andre udviklere bruger Openbox og Xfce henholdsvis. Så virkelig vi har fået de fleste af baserne dækket (godt GTK-baseret alligevel).

Q: Is GNOME the default desktop environment?

Ja. GNOME er standard.

Q: Can't install necessary packages. Cnchi kan ikke fortsætte

This error message is what I call a 'pretty' error. Det giver ingen tekniske oplysninger. Den er beregnet til at blive vist for brugeren og kun forklarer det endelige resultat af den fejl, der opstod. Den faktiske fejl kunne være en række ting. Den første ting du vil gøre, er at kontrollere /tmp/cnchi.log starter ved den sidste post og arbejde dig baglæns og se, om noget der skiller sig ud. Hvis dens et spejl spørgsmål vil du se noget om mislykkede tilslutninger. Vi arbejder på at forbedre, hvordan Cnchi håndterer situationer, hvor spejlene svigter. Nogle af dette arbejde vil gøre det i den kommende 0.8 frigøre.

(besøgt 26,024 gange, 16 besøg i dag)

Pin det på Pinterest

Del dette