Q: D'on va venir el nom 'antergos' ve i com es pronuncia es?

antergos, pronunciació de vídeo, és una paraula gallega (significat: avantpassats) que va ser elegit "vincular el passat amb el present". Això és per significar el gran canvi en el projecte més de ser un homenatge a la iteració anterior del projecte, CinnArch.

Q: Per què és la imatge ISO tan gran que no puc instal·lar sense estar connectat a internet?

La imatge ISO inclou el mínim necessari per executar GNOME i Cnchi. Hem retallat la mida baix tant com és possible amb GNOME com el DE. No obstant això, ens adonem que molts usuaris no gaudir d'un fàcil accés a connexions d'alta velocitat. There is a 'Minimal ISO' which uses Openbox and includes nothing more than what's required to run Cnchi.

Q: És el Antergos Instal·lador, Cnchi, una forquilla de l'instal·lador d'Ubuntu, Ubiqüitat?

No, Cnchi és un projecte original. Sempre ha estat el nostre objectiu de fer que el procés d'instal·lació tan fàcil com sigui possible. La raó hi ha similituds notables en la interfície d'usuari entre les dues instal·ladors és simple: La primera vegada que vam proposar crear Cnchi, La ubiqüitat utilitzem com a model d'interfície d'usuari, ja que era l'estàndard de facto per a 'fàcils instal·ladors' en el moment.

Q: El que és únic sobre Antergos?

A nivell del sistema, no hi ha diferència entre Antergos i Arc. Quan s'executa Antergos, està executant Arch Linux. La diferència és un filosòfic. On Arc està dissenyat 'per a l'usuari competent Linux ®', Avantpassats és 'per a tots'. (--nota al marge: vostè començarà a veure això en la nostra imatge de marca molt aviat) La comunitat Antergos dóna la benvinguda a tot aquell que vulgui participar. Els nous usuaris no han de tenir por de fer una pregunta als nostres fòrums o canals d'IRC.

Q: El escriptori li dónes més atenció a?

Tractem d'assegurar que tots els equips d'escriptori rebre la mateixa quantitat d'atenció. Encara, la seva inevitable que ens agradaria trobar més coses a 'afinar' en els ordinadors de sobretaula que utilitzem en els nostres propis sistemes. El nostre cap de projecte utilitza GNOME fidelment. Jo mateix no ho suporto en general em quedo Canela. Encara que no tinc moltes esperances en el nou KDE 5. Si no recordo malament, els altres dos desenvolupadors utilitzen Openbox i Xfce respectivament. Així que en realitat tenim la major part de les bases cobertes (així GTK-basat de totes maneres).

Q: És GNOME l'entorn d'escriptori per defecte?

Sí. GNOME és el predeterminat.

Q: No es pot instal·lar paquets necessaris. Cnchi no pot seguir

Aquest missatge d'error és el que anomeno un error "bonica". No proporciona informació tècnica. Està destinat a ser mostrat a l'usuari i només s'explica el resultat final de l'error que s'ha produït. L'error real podria ser qualsevol nombre de coses. El primer que vull fer és comprovar /tmp/cnchi.log a partir de l'última entrada i la seva forma de treball cap enrere i veure si alguna cosa destaca. Si és un problema mirall veuràs alguna cosa sobre connexions fallides. Estem treballant en la millora de la forma en Cnchi maneja situacions en què els miralls estan fallant. Part d'aquest treball farà que sigui en la propera 0.8 alliberament.

(Visitat 27,724 vegades, 19 visites avui)

El pin a Pinterest

Comparteix aquest